Resultaten voor loom jurk

loom jurk
 
Jurk van loom-bands verkocht voor 215.000 Girlscene.
Ze dacht er ongeveer 6650, mee te verdienen, maar ze had nóóit verwacht dat de jurk haar zoveel geld zou opleveren. Toen de online veiling sloot, hadden 137 mensen geboden op de loom jurk. Het hoogste bod was 215.000 en hiermee heeft de jurk een nieuwe eignaar!
Loom Lace Archieven No. 28 wonen lifestyle.
In de tuin. Home / Producten getagged Loom Lace. Flessenpost Om te bakken Om te snoepen Om te tutten Op de thee. In de tuin. Buitenkaarsen en verlichting Buitenkussens Gieters Tuinposters. Kapstok, haken en greepjes Opbergen Spiegels Wanddecoratie Kaarsen kandelaars Potten en vazen Woonaccessoires Kerst.
Jurken Archieven Loom Lace.
Loom Lace is een jong modemerk uit Amsterdam. We bestaan sinds december 2014 en op dit moment hebben we eigen winkels in Bussum, Amsterdam en Haarlem. Daarbij is onze kleding ook in een groeiend aantal andere winkels te koop, verspreid over het land.
Jurk van loombandjes: maken kostte 50 euro, verkocht voor 215 duizend euro.
Ze kocht voor 50 euro veertig zakken van 600 bandjes en knutselde in drieënhalve week een jurk in elkaar, schrijft The Daily Mail woensdag. Haar vriendin Helen Smith 42 liet haar 12-jarige dochter Sian in de bonte japon poseren en plaatste de jurk op veilingsite eBay voor een vraagprijs van 63 euro.
barbiefashionloom barbie Rainbow Loom mode.
Je ziet ze vooral als armbandjes, wisselend van een simpel tot een ingewikkeld bandje. Je kunt ook tasjes en figuurtjes maken. Maar er is nog veel meer. Er zijn zelfs mensen die een hele jurk met Rainbow Loom stiekjes maken.
loom jurk Miss La Rosa!
Search Tag: loom jurk. categories: Art, News, Tips. Het is de redding van alle speelgoedwinkels, een nieuw vlak op het gebied van kunst én één van de grotere kindertrends van 2014 Het is: Loomen! Er was een een man die zijn twee dochters wilde bewijzen dat hij net als zijn twee dochters zelf ook armbandjes kon weven van haarelastiekjes.
Elastieken jurk van 70 wordt verkocht aan 215.000!
Elastieken jurk van 70 wordt verkocht aan 215.000! Een hoog bod. In Engeland maakte een moeder een jurk met de Rainbow Loom-elastiekjes van haar dochter. De vrouw besliste het kleedje op eBay aan te bieden voor een prijs van 50 ongeveer 70.
Evy's' Whole Lotta Lovin Corner: TIP: LOOM BAND-IT GET RICH.
Ze deed er maar liefst 45 uren over op 35, weken om de jurk te weven en het koste haar 45 57 aan elastiekjes nl. 40 zakjes van 600 loom-bandjes. Het model van de jurk is haar 12 jarige dochter.:

Contacteer ons