Op zoek naar koorhemd?

koorhemd
 
De of het koorhemd? Welk lidwoord.
De of het koorhemd Helaas, we zijn nog niet zo slim is het wel een zelfstandig naamwoord? Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
koorhemd vertaling Nederlands-Engels.
Rochet koorhemd Wikipedia.
Altaargong Altaarschel Sanctusbel. Bisschop Danneels en nuntius Rauber met rochet. Kanunniken in koorkledij met rochet. Een rochet, ook wel roket genoemd in Vlaanderen, is een wit koorhemd tot op de knieën dat voorbehouden is voor bisschoppen, abten en andere prelaten.
Translate koorhemd from Dutch to English.
Home Dictionaries Dutch/English Translate koorhemd. Translate koorhemd from Dutch to English. Dutch to English: more detail. Detailed Translations for koorhemd from Dutch to English. koorhemd het noun. surplice the noun. Translation Matrix for koorhemd.: koorkleed; koormantel; superplie. Related Words for koorhemd.:
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Aanvraag zoeken.
Om te zoeken op aanvraagnummer kies je de optie Aanvraagnummer. Antwoorden van de Webmaster. Antwoorden van de moderators. Antwoorden van de aanvrager. Antwoorden van alle andere puzzelaars. Plaats van de puzzel. Klik hier om te zoeken m.b.v. Je zoekopdracht: koorhemd 2.
koorhemd vertaling Nederlands Portugees vertaling voor koorhemd.
Woxikon / Woordenboek / Nederlands Portugees / K / koorhemd. NL PT Nederlands Portugees vertalingen voor koorhemd. Zoek woord koorhemd heeft eén resultaat. NL Nederlands PT Portugees. koorhemd n godsdienst n. sobrepeliz n f godsdienst. Druk deze bladzijde uit. Kijk bij Google.
NederlandsGrieks woordenboek: Vertaling van het woord koorhemd."
Zoeken Het Web Deze site Door onze diensten te gebruiken, gaat u impliciet akkoord met ons gebruik van cookies. Griekse vertaling van het Nederlandse woord koorhemd. Nederlands Grieks indirect vertaald Esperanto. Het woord koorhemd kon door ons niet in de geselecteerde doeltaal vertaald worden.
Superplie Wikipedia.
Altaargong Altaarschel Sanctusbel. De superplie of superpellicum Latijn: superpelliceum, ook wel koorhemd genoemd, is een wijd, wit linnen hemd, dat reikt tot aan de knieën en gedragen wordt over de toog. Het behoort tot de liturgische gewaden van de Katholieke Kerk.

Contacteer ons